Un centenar de persones van assistir a l’acte de presentació del nou portal de turisme municipal que servirà per acollir i projectar tota l’oferta cultural, lúdica i festiva d’Olesa de Montserrat

L’acte de presentació es va celebrar a la sala de sessions de l’Ajuntament davant un centenar d’assistents que van poder visualitzar els apartats i els continguts del nou portal de turisme municipal. L’encarregat de presentar l’acte va ser el regidor d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament d’Olesa, i responsable de Turisme, Dídac Solà, que va afirmar que la web serà “la principal eina comunicativa i de projecció turística d’Olesa” però que va definir com la “punta de l’iceberg” per la millora integral del turisme al municipi.

Després de la visualització i presentació de la pàgina de turisme, a l’acte de presentació va intervenir Mireia Monfort, consellera de turisme del Consell Comarcal del Baix Llobregat i també regidora d’ERC a Olesa. Monfort va valorar positivament l’aposta per la promoció turística i va encoratjar a aprofitar al màxim aquesta nova eina per exportar el potencial d’Olesa.

L’encarregada de cloure l’acte va ser l’alcaldessa, Pilar Puimedon, que va remarcar que la pàgina web és oberta, no només a les entitats i comerços del municipi sinó també a altres poblacions properes per tal de treballar de forma conjunta. Puimedon va avançar que una tasca pendent però planificada serà la traducció del contingut de la pàgina web de turisme d’Olesa a altres idiomes.

L’alcaldessa també va avançar que la web és un element molt important però que no serà l’únic i va destacar l’oportunitat del Camí del Riu Llobregat per a la promoció del turisme.

El web es divideix en 5 apartats concrets: què visitar, el cicle festiu, rutes, gastronomia, i agenda. Per l’elaboració del web de turisme l’Ajuntament s’ha reunit, des de ja fa un any, amb les entitats olesanes, que segons el govern, han rebut positivament aquesta iniciativa municipal. S’ha creat enllaços a les respectives pàgines web i s’ha potenciat els seus atractius, amb informació exhaustiva sobre la seva activitat i com veure-la o participar-hi.

Per consultar-la o fins i tot subscriure’ns en el butlletí amb totes les activitats, només cal accedir a l’adreça www.turismeolesademontserrat.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here