Les festes de commemoració del dia de la patrona d’Olesa, Santa Oliva, començaran el dijous 9 de juny i s’allargaran durant tot el cap de setmana

Les activitats començaran el dijous amb la posada en marxa de la tradicional tòmbola missional benèfica que organitzen les Germanes de la Caritat de Sant Vicenç de Paül i que estarà en marxa fins el diumenge 12 de juny. 

Dijous 9 de juny a la tarda també es farà un cafè-tertúlia a La Teixidora (Cal Mané) a les 18h. A aquesta mateixa hora també s’inaugurarà l’exposició “Festa i cultura popular a Olesa de Montserrat” a la Casa de Cultura. A les 19h es farà el lliurament de premis Recerca Vila d’Olesa a la Biblioteca i a partir de les 23h concert jove Sigelpa+DJ Crom a la placeta de Santa Oliva organitzat pel Col·lectiu de Joves de Santa Oliva. 

El dia de la patrona, el divendres 10 de juny, les activitats començaran a les 11h amb una xocolatada infantil a la placete de Santa Oliva i un espectacle d’animació infantil a les 11.30h a càrrec de La Xarxa. A les 12h es farà la missa solemne de Santa Oliva a la parròquia. El divendres a les 18.30h començarà el tradicional seguici i ofrena floral que començarà a la plaça de les Fonts. A les 20.30h començarà el concert de Santa Oliva amb Pep Gimeno “Botifarra” i La rondalla al parc del porxo de Santa Oliva. A partir de les 23h concert de rumba amb Dr. Rumbeta també al porxo.

El dissabte durant tot el dia es celebrarà la 7a Fira de l’oli i d’artesania i productes de la terra a la pl. de les Fonts i el carrer Alfons Sala. El dissabte, de 10 a 14h, l’Ajuntament ha organitzat la quarta edició de la Jornada de portes obertes. A les 17h, festival d”animació a la residència La Vil·la i a les 17h la 9a edició de Baixada d’andròmines des de la placeta de Santa Oliva. A les 19h la 9a edició de la Marató d’artistes a la plaça de la Sardana i a les 21h sopar de veïns i veïnes de Santa Oliva. A partir de les 22h tabalada i correfoc. A les 23h començarà el Ginesta Sound amb Doers+Lokitolopongo+DJ també al parc del porxo de Santa Oliva. 

El diumenge 12 de juny a les 8.30h començarà la pedalada ciclista BTT ruta de Santa Oliva que sortirà de la pl. Fèlix Figueras i Aragay i durant tot el dia es farà la Fira del Comerç d’Olesa amb infables tot el dia a la plaça de les Fonts i c. Alfons Sala. A partir de les 11h visita guiada al convent de les Paüles i a les 11.30h animació infantil de màgia a la placeta de Santa Oliva. A les 17h s’ha organitzat una conferència “Santa Oliva, patrona d’Olesa” al porxo de Santa Oliva i a les 18.30h Concert de Cambra a càrrec del Quartet Teixidor a l’Auditori de la Casa de Cultura. A les 19.30h es farà una ballada de sardanes a la plaça de la Sardana amb la Cobla Vila d’Olesa. 

Font: Ajuntament d’Olesa de Montserrat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here