Recomanacions d’elBaix.cat sobre què fer els caps de setmana al Baix Llobregat. Moltíssima i variada oferta a prop de casa que et sorprendrà! Aquest cap de setmana, us recomanem que descobriu o redescobriu els que ja el coneixeu, el nostre Centre de Recuperació d’Animals Marins (CRAM), on podreu descobrir els secrets del mar gràcies a una visita dinamitzada per a famílies amb criatures. No us ho perdeu!

El Centre de Recuperació d’Animals Marins (CRAM) ha crescut molt en els últims anys, convertint-se en un referent en la recuperació i clínica de la fauna marina, gràcies a les seves accions a nivell nacional i internacional mitjançant la cooperació amb altres entitats.

Situat a l‘antic Golf del Prat del Llobregat, Centre de Recuperació d’Animals Marins disposa de primeres instal•lacions a nivell europeu dissenyades especialment per al tractament de cetacis, tortugues i aus marines.

El nou Centre de Recuperació permet disposar de capacitat de reacció enfront als grans impactes com ara epidèmies o vessaments que pugui sofrir el medi marí, a més de ser una gran aposta per a la sensibilització social.

El CRAM està situat en un recinte de 18.000 metres quadrats que inclouen una clínica de recuperació, un edifici d’administració, personal i educació; un espai d’estudis postmortem, i varies piscines i tancs destinats al tractament dels exemplars arribats al centre i a la seva reintroducció al mar en el menor temps possible.

Aquest diumenge 12 de juny, el CRAM us ofereix una visita dinamitzada per famílies amb nens d’entre 6 i 12 anys, en la que coneixereu com treballem al CRAM a través d’una visita plena de sorpreses!

Descobrireu quins problemes té el mar, investigareu què passa amb els taurons, escoltareu les històries dels animals que s’estan recuperant, coneixereu molts dels racons del CRAM i entre tots ì totes decidireu què es pot fer per conservar el nostre entorn.

Més informació i contacte

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here