L’esdeveniment pretén estrènyer els llaços entre el sector privat i l’administració pública en matèria de turisme

El restaurant Tropical Beach Club de Gavà ha acollit aquest matí la X Trobada Empresarial del Baix Llobregat. Es tracta d’un esdeveniment anual que adopta el format de trobada de formació i networking i que està adreçat a tota l’oferta turística privada i pública del Baix Llobregat.

La inauguració de la trobada ha estat a càrrec de l’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, que ha volgut recordar que l’Ajuntament de Gavà “aposta per la promoció turística de la nostra ciutat i en definitiva de la nostra comarca, ja fa anys que des de la comarca vam apostar per intentar fer un salt qualitatiu perquè tenim patrimoni natural i cultural per fer aquest complement a Barcelona, no es tracta de competir amb Barcelona però sí d’aprofitar la marca Barcelona per oferir uns serveis i uns productes d’un territori que té uns trets d’identitat propis amb molt de valor”.

L’alcaldessa ha estat acompanyada en aquesta inauguració per Mireia Monfort, que és Consellera Comarcal de Turisme del Baix Llobregat. Monfort matisa que aquestes trobades anuals “pretenen que hi hagi interacció tant entre el sector públic i el privat com també entre els membres dels mateix sector privat, que és el que realment ha d’impulsar l’economia i la proposta turística de la comarca”. Monfort destaca també que la funció de les institucions públiques “és molt important ja que és intentar fer una mica de roda i trobar un punt d’unió per tal d’aconseguir entre tots que l’aposta estratègica de la comarca sigui molt més important”.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here