Recomanacions d’elBaix.cat sobre què fer els caps de setmana al Baix Llobregat. Moltíssima i variada oferta a prop de casa que et sorprendrà! Aquest cap de setmana, us recomanem que marxeu de ruta per la comarca amb el TRAM, una nova experiència turística que us portarà a descobrir algunes de les meravelles del Baix Llobregat com l’obra modernista de Jujol o l’edifici Walden de Sant Just. Molta i variada oferta, totes les èpoques per descbrir mitjançant el patrimoni i una variada oferta gastronòmica per a arrodonir la visita!

La campanya De Ruta amb el TRAM dona a conèixer les diferents propostes d’activitats, visites i restaurants del Baix Llobregat per on passa el tramvia (línies T1, T2 i T3), a més d’oferir descomptes i promocions especials.

Propostes per visitar llocs emblemàtics com l’obra modernista de Jujol a Sant Joan Despí, l’antiga fàbrica de ceràmica “La Rajoleta” a Esplugues de Llobregat, el Museu Agbar de les Aigües a Cornellà de Llobregat, l’edifici Walden a Sant Just Desvern i el Palau Falguera a Sant Feliu de Llobregat, són alguns dels exemples. Visites que es poden combinar amb una variada oferta gastronòmica amb descomptes especials als restaurants.

Tota la informació de la campanya es troba a www.rutadeltram.cat, així com en les diferents plataformes del TRAM i del Consorci de Turisme. Per beneficiar-se dels descomptes, les persones usuàries han d’accedir al web, seleccionar la promoció que desitgen i introduir el seu correu electrònic. Una vegada tinguin la promoció activada, la poden imprimir o mostrar des del seu dispositiu mòbil als establiments i aquests aplicaran el descompte directament.

ACTIVITATS I VISITES

10%

Centre Jujol – Can Negre

Sant Joan Despí

50%

Museus d’Esplugues Can Tinturé i “La Rajoleta”

Esplugues de Llobregat

Edifici Walden 7

Sant Just Desvern

Monestir de Santa Maria de Montsió

Esplugues de Llobregat

Ermita Santa Maria del Bon Viatge

Sant Joan Despí

Museu de Matemàtiques de Catalunya MMACA

Cornellà de Llobregat

17%

Palau Falguera i Ruta Modernista de Sant Feliu

Sant Feliu de Llobregat

Can Ginestar

Sant Just Desvern

Gratis

El Mirador de Sant Just

Sant Just Desvern

2×1

Itinerari obra modernista de Jujol

Sant Joan Despí

50%

Museu Agbar de les Aigües

Cornellà de Llobregat

Museu Palau Mercader

Cornellà de Llobregat

Lacus d’antiga Vila romana

Sant Just Desvern

Casa Camprubí

Cornellà de Llobregat

Gratis

Trenet del Parc de Can Mercader

Cornellà de Llobregat

25%

Activitats Familiars als Museus d’Esplugues

Esplugues de Llobregat

El Molí Fariner

Sant Just Desvern

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here