Les obres del pont de la carretera de la Vila han complit els terminis previstos i la via s’obrirà al trànsit des de divendres 1 de juliol, a les 9.30 hores, després de deu mesos de feina

El mateix dia es tornarà a posar en marxa el Vilabús a la platja (VB4), que funcionarà tots els dies fins al 4 de setembre amb un servei per hora i sentit, igual que els darrers estius.

Durant els deu mesos de treballs, s’han reformat els 500 metres de carretera que transcorren pel nou sector econòmic de Ca n’Alemany per habilitar un nou i millorat vial en benefici de la mobilitat de vianants, ciclistes i vehicles. La carretera passa de 8 a 34 metres d’amplada, guanyant un carril més per sentit i àmplies voreres amb un carril bici. Quedarà pendent un tram que ha d’executar la Generalitat.
De moment, el pont només s’obrirà al trànsit de vehicles. El carril bici i les voreres quedaran tancades fins a finalitzar per complet l’obra, previst per a la segona quinzena de setembre. El carrer de la Tecnologia i el pas sota el pont per l’avinguda del Ferrocarril per accedir a l’aparcament de l’estació de tren també seguiran inhabilitats fins a la mateixa data.
Serà aleshores també quan les línies d’autobús urbanes i interurbanes que passen per la zona recuperaran els seus recorreguts habituals, que s’han vist modificats des del setembre de 2015.
L’objectiu d’aquestes obres, gestionades pel consorci DeltaBCN, format per l’Ajuntament i l’INCASÒL, és millorar la mobilitat de la zona de cara a la propera obertura de Viladecans The Style Outlets i de la instal·lació d’altres empreses al nou sector econòmic de Ca n’Alemany

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here