La festa, que es celebrarà a COrbera de Llobregat al llarg de tot el dia, servirà per donar la benvinguda a la nova militància d’ERC a la comarca i per cloure el curs polític

Durant tot el dia es realitzaran activitats, un dinar de germanor i un acte polític amb Oriol Junqueras i Conor Murphy MLA (diputat nord irlandès i membre històric del Sinn Féin).

També havia de ser-hi present Martin Mcguinness. viceprimer ministre d’Irlanda del Nord, però per motius d’agenda relacionada amb el Brexit, finalment s’ha anunciat que no hi serà present, tot i que adreçarà unes paraules a través de vídeo.

Programa d’actes

10h. Activitats esportives i infantils. Passis de circ
12:30h. Vermut popular amb música i balls swing. Amb la presència de la Marta Rovira, secretària general d’Esquerra Republicana.
13:30h. Reconeixement a les alcaldesses i regidors del Baix Llobregat i L’Hospitalet i benvinguda a la nova militància amb Joan Tardà, Anna Simó i Eduardo Reyes.
14:30h. Dinar popular (12 euros)
16:30h. Acte polític amb Montserrat Febrero (alcaldessa de Corbera), Conor Murphy MLA (Diputat a Irlanda del Nord pel Sinn Féin), Oriol Junqueras (president d’Esquerra Republicana i vicepresident de la Generalitat de Catalunya)
22h. Concert amb Brams i Dj.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here