El jove artista va fer embogir les fans amb els temes del seu darrer l’àlbum, el Viaje, i algunes peces noves del que serà el nou treball ben aviat
Antonio José, el cordovès guanyador de la darrera edició de La Voz, amb Antonio Orozco com a coach, ha estat el cap de cartell d’aquesta Festa Major de Sant Pere amb un concert que va aplegar milers de personesa la plaça de Francesc Macià. El jove artista va interpretar les cançons del seu primer treball discogràfic, titulat el Viaje i va interpretar algun dels temes nous que formen part del seu nou àlbum que aviat veurà la llum, i que segons ell mateix precisa, “és meravellós perquè he tingut la sort de composar amb grans autors del país i el meus productors han entès perfectament el que volia transmetre. Espero que al públic li agradi perquè, com sempre, és qui té la darrera paraula”.

L’expectació despertada per l’actuació del cantant a la ciutat es va poder comprovar amb l’arribada d’algunes fans moltes hores abans i que van passar la nit al ras per poder estar a la primera filera. Per a l’artista andalús, “és un plaer poder comptarà amb tot aquest suport i un somni complert. No m’hauria imaginat mai poder cantar davant de tanta gent en un lloc on, fa només un any, ho feia el meu padrí a la tele”, referint-se a Orozco. Antonio José, amb la satisfacció d’haver aconseguit el disc de platí pel seu àlbum, seguirà de gira, tot l’estiu, per Espanya.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers) 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here