El tall de dissabte es va fer per reivindicar el desdoblament de la via i la gratuïtat de la C-16, i en resposta a la mort d’un jove olesà en aquest punt, a causa d’un atropellament

I és que cada cop que hi ha una mort a la C-55 les dues enitats convoquen un tall a la circulació de la carretera en el punt del sinistre. I ho fan per reivindicar principalment el desdoblament de la carretera C-55 i i la gratuïtat de la C-16. 

Les entitats convocants denuncien que la C-55 és una via absolutament saturada per l’alta densitat de trànsit, i que fa anys que no respon a les necessitats de comunicació de la comarca. Fina Casals, portaveu de la plataforma, assegura que no se senten escoltats per l’administració, ja que la seva reivindicació, assegura, podria realitzar-se si hi hagués voluntat política.

En el tall hi van participar diversos membres de la corporació olesana. Jordi Martínez, portaveu municipal, va afirmar que és voluntat del consistori d’Olesa convocar una reunió conjunta dels alcaldes dels municipis per on passa la C-55, amb l’actual conseller de territori i sostenibilitat, Josep Rull, per reclamar millores en aquesta via.

A l’aturada de dissabte per la tarda hi vanparticipar  familiars del jove mort el passat 13 de juny, que van reclamar que la del seu familiar sigui l’última mort en aquesta carretera.

Font: Ajuntament d’Olesa de Montserrat 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here