Les Nits d’Estiu continuen amb força per refrescar les caloroses nits estiuenques. Divendres, 8 de juliol al parc de Can Mercader serà l’hora de sentir i gaudir de dos estils de rock

L’actuació principal vindrà de la mà de Christina Rosevinge, que amb més de tres dècades de carrera a l’esquena, és l’única artista espanyola que pot presumir d’haver sobreviscut al pop adolescent i d’haver-se convertit en una icona del pop independent, de la cançó d’autor plena de desencís i maduresa. 

Amb un cançoner que el mateix tira amarres al costat del rock amb pedigrí de Sonic Youth que aprofundeix en el folk confessional, presentarà a Cornellà el seu darrer treball: “El nostre”, un disc en el qual, com ella mateixa anunciava fa uns mesos, “hi ha més electrònica i un so més psicodèlic”. (23h)

I abans de rebre a la Christina gaudirem amb uns teloners de luxe: Dirty Rocket (22.00h)una banda que uneix inevitable i conscientment els ritmes i sonoritats d’un somiat Mississipi en els ’50 i una NYC en els ’70, i el caràcter i l’actitud del Llobregat i la Ciutat Satèl·lit viscuda. Barregen origen i camins d’una manera natural per oferir una proposta tan fresca com potent i personal.

8 de juliol

22:00h DIRTY ROCKET (Rock & Roll i Punk)

23:00h CHRISTINA ROSENVINGE (Rock)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here