El Parlament de Catalunya ha aprovat per unanimitat de tots els grups parlamentaris dues propostes de resolució en què es reclama al Govern català que incorpori en el projecte de llei de pressupostos del 2016 una partida per iniciar les obres d’ampliació del Centre d’Atenció Primària El Pla de Sant Feliu de Llobregat, abans que acabi l’any

Les votacions es van dur a terme en la sessió parlamentària d’aquest dijous 7 de juliol. En concret, els grups parlamentaris del Partit Socialista i de Catalunya Sí que es Pot van presentar una de les resolucions, mentre que l’altra va ser presentada pel grup parlamentari del Partit Popular. 

L’ampliació de l’ambulatori d’El Pla és una reivindicació de fa anys a Sant Feliu. Al 2011 el Servei Català de Salut va presentar a l’Ajuntament una proposta per ampliar el centre amb un nou servei de diagnòstic per la imatge i un nou servei de centre de salut mental d’adults, per tal que l’ambulatori d’El Pla permetés descongestionar i abordar la futura remodelació del CAP Rambla. 

El projecte d’obres, que va estar llest l’abril de 2015, estableix el cost de l’actuació en 1,9 milions d’euros. Ara, amb l’aprovació per unanimitat de les dues resolucions parlamentàries, es referma el compromís polític per iniciar les obres d’ampliació en el darrer trimestre de 2016. 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here