Aquest mes de juliol per primera vegada se celebrarà el LLUCIFERUM DE CORBERA, en el que els diables de la Penya del Corb conqueriran Corbera i  faran gaudir, a qui s’hi apropi, d’un cap de setmana infernal. Guspires, foc, rauxa, bruixes, música i éssers infernals agafaran el protagonisme del primer cap de setmana de la festa major, del 17 al 19 de juliol

Tot començarà el divendres 17 al capvespre amb el pregó de la festa major, just al començament del gran correfoc. Pregó INFERNAL que serà el toc d’inici al LLUCIFERUM DE CORBERA i de la Festa Major 2016. 

A continuació el GRAN CORREFOC amb nous espais i noves atraccions de foc i guspires que faran més atractiu aquest esdeveniment popular i espectacular.
En acabar el GRAN CORREFOC s’estrenarà la nova PORTA DE L’INFERN de la FIRA ESOTÈRICA I DE L’INFERN que acompanyarà tot el cap de setmana a la ja coneguda Fira de Barraques d’entitats i associacions. El divendres a la nit GRAN CONCERT INFERNAL amb DR. PRATS i DJ OGT.

I la nit de dissabte 18 a diumenge 19 de juliol, GRAN EMPALMADA INFERNAL, amb 7DEROCK, animacions, concerts de tot tipus i matines plenes de guspires i foc.

Per altra banda, llancem el primer CONCURS DE GUARNIMENT INFERNAL DE BALCONS, APARADORS COMERCIALS I CARRERS. Volem que Corbera es converteixi per un cap de setmana en un infern per a generar més activitat local i més atractiu turístic.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here