Després dels concerts de Gasca i Mostaza Gálvez, aquest segon cap de setmana de concerts del V Cicle de Joves Intèrprets al Palau farà pujar a l’escenari dels jardins del Palau Falguera al solista Fernando Alfaro i al conjunt de corda Jama Quartet. Tots dos concerts són gratuïts i s’iniciaran a les 20 h

Aquest divendres 15 de juliol actuarà Fernando Alfaro, qui va ser veu i guitarra del conjunt de rock Surfin’Bichos i de Chucho. Conegut com un dels artistes clau de la música indie nacional dels anys 90, Alfaro protagonitzarà un concert que promet fer vibrar el públic. Nostàlgia, ràbia, malenconia, felicitat i sarcasme són algunes de les emocions que transmeten els seus treballs. 

El torn dels membres del Jama Quartet arribarà el dissabte 16 de juliol en una actuació en què els joves Joan Campo i Maria Alejandra Roca (al violí), Mireia Pauné (al violoncel) i Anna Godoy (a la viola), sorprendran al públic amb peces d’estils diversos entre els que sonaran alguns clàssics, així com músiques de bandes sonores o cançons actuals versionades. La joventut dels músics, tots tenen entre els 18 i els 30 anys, sorprèn per la qualitat del seu repertori.

Cloenda del Cicle el 22 de juliol

Les últimes actuacions del Cicle de Joves Intèrprets seran el divendres 22 de juliol. En aquesta ocasió l’escenari es traslladarà al Casal de Joves on la música anirà a càrrec de Betty Bell, duet barceloní format per Gemma Tutusaus “Tutu” i Otger Garcia, que oferiran el seu particular estil musical, una mena de pop ballable amb insercions de música disco que busca sensacions i textures. 

El punt i final anirà a càrrec del grup santfeliuenc d’estil glam-rock Síbaris, que presentarà el seu darrer treball ‘Coito ero sum’, una trilogia de la qual ja s’ha publicat la primera part, la qual ja està disponible en descàrrega lliure al bandcamp del grup.

Art jove en la Mostra TransArt

Paral·lelament al Cicle de Joves Intèrprets, Sant Feliu acull fins al 24 de juliol la Mostra TransArt d’Art Jove, així com activitats paral·leles com teatre i xerrades. Enguany l’exposició d’art ha doblat el número de participants i ha incorporat espais nous. Així, a més de les sales del Palau Falguera també s’exposen peces en el Casal de Joves. 

Font: Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here