La cloenda de la Universitat d’estiu de les Dones a Cornellà té lloc aquest divendres 15 de juliol i dona per finalitzada la novena edició d’aquest programa formatiu superior en matèria d’igualtat de gènere que impulsen conjuntament l’Ajuntament de Cornellà i la Universitat de Barcelona
S’hi han inscrit un total de 112 persones, que han participat en cursos de diferents àmbits amb l’objectiu comú de posar en valor la tasca desenvolupada per moltes dones i contribuir a la seva visibilització i el seu reconeixement al llarg de la història i a l’actualitat.

Divendres es farà una taula rodona comuna a tots els cursos, “Castelleres per la igualtat”, que comptarà amb l’assistència de dones cap de les colles castelleres més importants per explicar les seves experiències per assolir la igualtat al món casteller “, per acabar amb la cloenda a partir de les 13.30 hores. 

Cada tarda, des de dilluns, s’han desenvolupat també al Citilab activitats paral·leles (sota l’epígraf “Les Tardes de la Universitat”), com un taller d’art dramàtic a càrrec de MicroCornellàTeatre, una mostra fotogràfica sobre “Dones castelleres”, la projecció del documental “Las Sinsombrero” o el concert líric “Retratos de mujer”.

Els cursos de la UeD estan inclosos en el programa Els Juliols de la Universitat de Barcelona i estan acreditats amb 2 i 3 crèdits. Així mateix, aquesta formació és oberta a tothom, ja que per poder participar-hi no cal complir cal requisit, només tenir interès i ganes d’aprendre.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here