La ciutat recupera aquest esdeveniment cultural en el marc de les activitats de juliol

Torna el Phonofestival a la ciutat de Gavà. Aquest esdeveniment cultural, que feia uns anys que s’havia deixat de fer, torna a aparèixer en el marc del programa d’activitats “A Gavà, al juliol no parem!!!”.

L’Auditori Marc Grau acollirà de nou el Phonofestival el proper dissabte, 16 de juliol, a partir de les 21:00h. Els grups que hi intervindran són Iceberg, Flames at Sunrise, i The Mowers, amb un cap de cartell molt especial: La M.O.D.A.

Èric Plaza, que és regidor de Joventut de l’Ajuntament de Gavà, ha volgut destacar que la recuperació del Phonofestival respon a un doble objectiu: “d’una banda recolzar als grups locals musicals gavanencs, o aquells grups no gavanencs però en els quals hi ha membres de Gavà, i d’altra banda recuperar una mica l’oci juvenil que els més joves reclamen a la nostra ciutat quan diuen que hi ha mancança d’aquest tipus de propostes adreçades a ells”.

El Phonofestival comptarà amb servei de bar i restaurant a càrrec de Sunset, establiment que pertany a l’Agrupació de Restauradors de Gavà. L’entrada és gratuïta.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here