Zalon va apujar la temperatura del PAS aquest dissabte amb el seu espectacle Soul Experience. Unes 1.600 persones van vibrar amb una de les millors actuacions del festival. The Gramophone Allstars Big Band va carregar d’energia positiva les 1.200 persones que van gaudir el seu directe divendres al pont del Diable

El londinenc Zalon Thompson, conegut internacionalment per ser el líder corista de la desapareguda Amy Winehouse, es va  posar Martorell a la butxaca. Seductor i trapella alhora, va aconseguir encisar el públic amb el seu torrent vocal i les ganes de fer-lo partícip, baixant a cantar a peu de gespa, pujant espectadors a cantar amb la banda i fotografiant-se amb cada fan que el va esperar a la sortida.

La primera part del xou va incloure temes clàssics del soul com My girl (The Temptations) o Let’s get in on (Marvin Gaye), a la segona va presentar temes propis del seu àlbum Liquid Sonic Sex, que sortirà a la venda a l’octubre. També va oferir una selecció de cançons que va compartir als escenaris amb Amy Winehouse, com Valerie o Hey little rich girl.

“Per mi és molt important que el públic s’impliqui en el meu espectacle, intento que ballin, cantin i piquin de mans. Estic molt feliç d’haver tocat en aquesta bonica ciutat amb gent tant maca. Poso un 20 sobre 10 a l’actuació, hi tornaria demà. He gaudit amb diferents parts del concert, quan la gent cantava sola o amb les parts més sexis, especialment per a les dones. Tenim diferents elements en el xou i en gaudeixo tots i cadascun”, va dir Zalon en acabar el concert.

El regidor de Cultura, Museus i Patrimoni de Martorell, Sergi Corral, va titllar el xou de “brutal, del millor que ha sonat mai a Martorell”. Per a Corral, “no tenim res a envejar a qualsevol altre festival que es faci al voltant, la categoria de Zalon i la reacció del públic han estat impressionants”.

Divendres, The Gramophone Allstars Big Band jugava a casa, doncs entre les files d’aquest combo de soul, jazz i ritmes jamaicans que concentra joves talents de l’escena jazz barcelonina, hi trobàvem el saxofonista martorellenc Pere Miró. Els 17 integrants de la banda van suar festa presentant el seu quart i ambiciós disc Jazzmaica, amb versions d’Stevie Wonder, Sam Cook, Ray Charles o Smokey Robinson.

“Les propostes artístiques i l’entorn estan molt ben treballats, crec que la percepció del públic és molt bona”, ha dit Corral, qui ha remarcat que “volem que es reconegui la marca PAS com a festival cercador de talent, portem propostes de qualitat abans que esdevinguin inassolibles per a un municipi com Martorell”.

I aquesta setmana…

El divendres 22 de juliol actuaran Obeses, que faran parada a Martorell dins de la seva Gira Llegendària, però ho faran d’una manera molt especial, acompanyats per la Coral Ars Nova de Martorell, dirigida per Xavier Pagès. 

Dissabte 23 de juliol hi haurà una actuació molt especial amb Sonia Olla & Ismael Fernández que venen a presentar l’espectacle Tablao Sevilla. La bailaora i el cantaorrepresenten el flamenc tradicional en la seva forma més pura, un tribut a la vitalitat, a l’emoció, al drama i a la passió. Des de fa dos anys viuen a Estats Units on van ser descoberts per la cantant Madonna, que els va contractar per a que l’acompanyessin a la seva gira mundial 2015-2016.

Font: Ajuntament de Martorell 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here