La darrera Executiva d’ICV celebrada el passat 13 de juliol, ha aprovat la carta de convocatòria i la normativa per a l’elecció de la nova coordinació d’ICV Baix Llobregat que culminarà el proper 22 d’octubre en l’Assemblea de la formació ecosocialista al Baix Llobregat

Fa 3 anys ICV del Baix Llobregat apostava en la seva darrera Assemblea Comarcal, per Construir Alternatives socials i polítiques per lluitar contra la crisi, contra l’austeritat i contra les polítiques que retallen drets i llibertats. I no ho han fet en solitari, sinó que han sumat amb d’altres persones, moviments i col·lectius, tant per defensar drets com per construir alternatives electorals municipals, catalanes o estatals. Per lluitar, construïr polítiques, per guanyar i per governar. Han sumat, doncs, “per millorar les condicions de vida de la gent”, sentencia el comunicat emès pels mateixos ecosocialistes.

En aquest context i després d’un llarg cicle electoral, ICV Baix Llobregat convoca la seva Assemblea amb els següents objectius a assolir:

a. Fer Balanç situació comarcal, del cicle electoral i el funcionament organitzatiu d’ICV Baix Llobregat 2013-2016

b. Definir estratègia Política ICV Baix Llobregat 2016-2020 de forma oberta

c. Avançar en la construcció d’una alternativa d’esquerres capaç de sumar més enllà de la militància tradicional

d. Aprofitar el procés assembleari d’ICV per promoure el debat polític dins i fora d’ICV i participar de la construcció d’un nou subjecte polític.

f. Millorar la interlocució social i política d’ICV arreu de la comarca.

g. Aconseguir més Participació. Incorporar noves persones al Projecte d’ICV. Incrementar afiliació i participació de Dones i joves

h. Escollir Nova direcció Comarcal ICV: Coordinació Comarcal i Executiva

A partir d’aquí, al setembre, es presentaran els documents de treball de l’Assemblea que seran sotmesos a discussió per les assemblees locals d’ICV. En el cas de que aquestes decideixin esmenar el text, tenen de marge fins el dia 13 d’octubre per fer les seves propostes.

En referència a l’elecció de la coordinació d’ICV Baix Llobregat, les candidatures que vulguin optar a l’elecció tenen de límit fins el 6 d’octubre per a la recollida d’avals, i seran proclamades el 7 d’octubre; moment en el que s’obrirà el període de votació del 10 al 14 d’octubre, si hi ha més d’una candidatura proclamada.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here