L’actuació permet d’aquesta manera realitzar durant tot l’any el recorregut entre els camps de cirerers del municipi

Una de les activitats que anualment atreuen un major nombre de participants al voltant de les cireres de Sant Climent de Llobregat és la celebració de les caminades entre els cirerers en flor. Aquest esdeveniment, preàmbul de la celebració de l’Exposició de Cireres, està inspirat en el Hanami, el festival japonès de la contemplació dels cirerers florits. Donat l’interès i l’espectacularitat d’aquesta ruta més enllà de l’època de floració, el seu recorregut ha quedat senyalitzat en el marc del Pla de Senders Turístics del Baix Llobregat que promou el Consorci de Turisme de la comarca amb el suport de la Diputació de Barcelona.

El recorregut s’inicia a la plaça de la Vila i continua pel Camí Ral pel tram del Camí de l’Angla fins arribar a la nova passera de fusta d’Estret de Roques. Ja de baixada es continua pel sector de la muntanya de Sant Ramon fins la Masia de Can Molins. En total l’itinerari senyalitzat té una llargada de 5,4 quilòmetres.

Tant mateix es pot fer el recorregut assenyalat en blau, de forma autònoma, que suposa no transitar per la Masia de Can Molins ja que cal demanar permís per passar-hi.

Aquest recorregut s’inicia igualment a la plaça de la Vila, segueix pel camí de Torrelles, puja al coll de la Creu de Querol i acaba per cal Bon Home i la Rambla Riera. En total l’itinerari senyalitzat té una llargada de 5 quilòmetres.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here