Aquest estiu des d’elBaix.cat ens preocupem per els més animals de la casa. Al Baix Llobregat, com arreu, hi ha milers de mascotes a les llars, que són un més de la família. És per això que hem apostat per dedicar l’agost a donar consells a diari sobre la cura dels vostres gossos, gats, conills, periquitos, tortugues, peixos, etc etc etc. Esperem que en gaudiu!

Les fures són animals domèstics que pertanyen a la família dels mustèlids, tot i que antigament només se les utilitzava per a la caça de conills.

Com a mascotes, les fures són amigables, determinades i molt juganeres.

Una de les seves principals característiques és que roben tots aquells objectes que els criden l’atenció i els amaguen al seu cau.

En general, són més intel·ligents que els gossos i que els gats, ho investiguen tot i poden aprendre moltes coses i trucs, fins i tot se les pot ensinistrar per fer les seves necessitats en una caixeta, etc.

És molt important que estiguin dintre d’una gàbia durant el temps en què no estiguin supervisades per evitar problemes.

Les fures, de la mateixa manera que els gats, dormen moltes hores, especialment després d’una bona sessió de jocs.

Dintre de la seva gàbia necessitaran un llitet, una gandula, 2 platets fons, un pot d’aigua, una caixeta per a les deposicions i diverses joguines.

Un dels inconvenients de tenir una fura a casa és que desprèn una olor que pot resultar molesta, encara que amb poques cures i una bona higiene es pot eliminar aquesta olor característica.

Font: Redacció / AMIC – Tot Sant Cugat 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here