Aquest estiu des d’elBaix.cat ens preocupem per els més animals de la casa. Al Baix Llobregat, com arreu, hi ha milers de mascotes a les llars, que són un més de la família. És per això que hem apostat per dedicar l’agost a donar consells a diari sobre la cura dels vostres gossos, gats, conills, periquitos, tortugues, peixos, etc etc etc. Esperem que en gaudiu!

Als gossos els agrada escoltar música, a més, hi ha algunes melodies que els relaxen mentre que d’altres els posen neguitosos, això és el que afirma la psicòloga i especialista en comportament caní Lori R. Kogan, que ha estudiat l’efecte que produïen diferents estils musicals en un total de 117 gossos.Així, s’ha descobert que els gossos responen de diferent manera segons la música que escolten, les melodies clàssiques fan que es redueixin els nivells d’estrès dels gossos i aconsegueixen que dormin moltes més hores, en concret un 6% més; la música heavy, en canvi, provoca que els gossos se sentin força agitats, moguin més el seu cos i que bordin molt més.

Un altre estudi portat a terme per Deborah Wells, de la Universitat de Queens, a Belfast, va indicar que els gossos mostraven total indiferència quan escoltaven música de cantants pop actuals, com Britney Spears o Robbie Williams. Existeix una música especialment dissenyada per als gossos, amb ritmes, tons i freqüències que resulten atractius.

Font: Redacció / AMIC – Tot Sant Cugat 

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here