Sant Vicenç dels Horts s’ha sumat de manera oficial al condol per les víctimes i les banderes del consistori del Prat onejaran a mig pal fins diumenge. Des d’elBaix.cat ens sumem a les mostres de condol

Els ajuntaments del Prat i de Sant Vicenç dels Horts, entre d’altres, s’han sumat a les mostres de condol, així com també l’Associació Catalana de Municipis i la Federació de Municipis de Catalunya en representació del món local. Des del municipalisme català es vol posar en valor la implicació del món local italià i traslladar el suport i condol a les autoritats municipals i als familiars i amics dels afectats. 

El Prat ha decretat tres dies de dol a la ciutat pel terratrèmol que la matinada de dimecres va sacsejar el centre d’Itàlia i que, segons els darrers recomptes provisionals, s’ha cobrat ja almenys 247 morts. 

El terratrèmol d’aquest dimecres ha impactat al centre d’Itàlia, a diversos pobles de les regions d’Úmbria, Laci i Marques. Els equips de rescat busquen centenars de desapareguts entre les runes. 

 El sisme, de 6 graus a l’escala de Richter, ha tingut el seu epicentre als Apenins, i les repliques continuen. El nombre de cases i edificis destruïts és encara incalculable i hi ha almenys 1.500 persones desplaçades.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here