La jove nedadora filla de Castellví de Rosanes i actualment nedadora del Club Natació Sant Feliu (CNSF), Núria Marquès, ja és a Rio de Janeiro per participar en els Jocs Paralímpics 2016, que començaran demà en aquesta ciutat brasilera

Marquès, que ja compta amb un destacat palmarès en campionats d’Europa i del món – va obtenir set medalles (3 d’or, 2 de plata i 3 de bronze) en els darrers Campionats d’Europa de natació adaptada celebrats a Funchal (Portugal), on va sumar el seu primer or a la prova dels 100 esquena, que a més va ser rècord d’Europa -; té previst participar en un total de sis proves entre els dies 9 i 16 de setembre en aquests Jocs de Rio.

Mentre duri l’estada de la nedadora al Brasil, una pancarta de suport a Marquès presidirà la plaça del seu poble natal de Castellví, per mostrar el recolzament i l’escalf local a aquesta destacada esportista.

Seguiment de les proves de natació dels Jocs Paralímpics

Les proves en què participarà Marquès durant els Jocs Paralímpics estan repartides en sis dies diferents i en horaris irregulars. Per facilitar el seguiment de la competició a totes les persones que hi estiguin interessades, des de l’Ajuntament de Castellví s’ha habilitat un espai al web municipal amb els dies i hores de les proves i enllaços d’interès per poder seguir la competició. També s’hi aniran actualitzant els resultats.

A les xarxes socials municipals, s’ha posat en marxa l’etiqueta #NúriaRio2016 per agrupar el contingut relacionat amb la participació de Marquès als Jocs Paralímpics i facilitar-ne la consulta. També s’anirà redifonent informació que la nedadora faci pública a través dels seus canals a les xarxes socials. 

Els veïns i veïnes que vulguin compartir continguts i missatges relacionats amb la participació de Marquès als Jocs Paralímpics de Rio poden fer-ho també a través d’aquesta etiqueta.

Proves, dies i horaris

Les proves en què participarà Núria Marquès al Jocs Paralímpics de Rio són les següents (els horaris són aproximats, ja que depenen del desenvolupament de la competició). La diferència entre l’hora catalana i la de Rio és +5. Tingueu present que les hores indicades a la matinada corresponen a l’endemà del dia de les elimitatòries, hora catalana.

quadre horaris competició Núria Marquès Paralímpics Rio 2016
Font: Ajuntament de Castellví de Rosanes

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here