Domènech diu que Catalunya “està atrapada en fulls de ruta” i que “només assolirà la llibertat des de la fraternitat”. El portaveu d’En Comú Podem destaca que el poble català ha de poder decidir el seu futur “sense construir murs ni xocar” amb la resta de territoris de l’Estat

Un miler de persones han desafiat aquest 11 de Setembre la calor i el sol del Parc de la Muntanyeta de Sant Boi, per commemorar el 40 aniversari de la mítica diada de Sant Boi de 1976, que va aplegar Més de 100.000 persones sota el crit de “Llibertat, Amnistia i Estatut d’Autonomia”.

El portaveu d’En Comú Podem, Xavier Domènech, ha assegurat des de Sant Boi de Llobregat que Catalunya sempre ha avançat quan els catalans “han pres el futur amb les seves mans” i que actualment això no sembla possible perquè el país està atrapat “en fulls de ruta que semblen debats d’acrònims”. 

Durant l’acte que els comuns han organitzat aquest 11 de Setembre en commemoració de la Diada del 1976 a Sant Boi de Llobregat, la primera legalitzada després de la mort de Franco, Domènech també ha volgut deixar clar que “la lluita per la llibertat del poble de Catalunya és la lluita de tots els pobles de la resta de l’Estat” i que, per això, només l’assolirà des de la fraternitat. 

“La llibertat i la igualtat només es construeixen i es fan possibles des de la fraternitat”, ha afegit. Per últim, ha apuntat que tot i que els catalans no poden esperar més per decidir el seu futur, ho han de fer “sense xocar i construir murs” amb “la resta de territoris d’aquesta pell de brau”.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here