La hipòtesi principal és que l’home ha mort la seva parella, en el que seria el segon cas d’assassinat masclista a la nostra comarca aquest 2016

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra van rebre un avís pels volts de les 21.00 hores d’ahir, que informava d’un incident violent a l’interior d’un pis a Esplugues de Llobregat.

Quan van poder accedir al domicili van comprovar que hi havia una dona morta amb ferides d’arma blanca i un home també ferit. 

De moment, el cos de Mossos no ha fet pública de manera oficial quina relació hi havia entre ells, però segons el testimoni d’alguns veïns a l’ACN, la dona, d’entre 35 i 40 anys, vivia al domicili amb la seva filla, d’uns quatre anys, fruit d’una anterior relació, i amb l’home que els mossos han trobat ferit. 

Un cop traslladat l’home a un centre hospitalari, fins al lloc dels fets s’han desplaçat els psicòlegs d’Emergències Socials per atendre la filla de la dona assassinada, que tot sembla confirmar que era dins el domicili en el moment dels fets. 

L’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Sud s’ha fet càrrec de la investigació per tal d’esclarir els fets.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here