Després del rotund éxit de l’edició de l’any passat en què, com a ciutat convidada, van participar 4.605 persones en les diferents visites programades a la ciutat, Sant Joan Despí tornarà a formar part de l’Open House BCN, el festival d’arquitectura de Barcelona

Per un esdeveniment d’aquesta magnitud, es requereix la participació de moltes persones voluntàries. En aquest aspecte, l’anterior edició també va ser un éxit ja que es van presentar 65 persones a la localitat baixllobregatina. Enguany, es fa de nou una crida a la col·laboració.

Així, Sant Joan Despí es torna a sumar aquest any al festival d’arquitectura 48H Open House, que durant els dies 22 i 23 d’octubre obrirà espais de gran valor arquitectònic perquè puguin ser visitats per la ciutadania. Can Negre, la Torre Jujol, Can Po Cardona, la Torre de l’Aigua, la Ciutat Esportiva del Barça… es podran visitar aquests dies en una cita que es fa de manera simultània a Barcelona. Però perquè tot surti bé, es necessiten voluntaris per realitzar diferents tasques.

Si hi vols participar, pots apuntar-te al web www.48hopenhousebarcelona.org a partir de l’1 de setembre o bé, si vols més informació, enviar un mail al correu openhouse@sjdespi.net, o al Centre Jujol-Can Negre.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here