Pallejà vol que s’informi a la ciutadania i que es garanteixi el principi de precaució, tot garantint l’activitat econòmica

Pallejà se suma a altres municipis del Baix Llobregat i presenta al•legacions a la Generalitat sobre la sol•licitud de Ciments Molins per ampliar la crema de materials.

L’Ajuntament de Pallejà sol•licita un informe resum d’avaluació de les emissions atmosfèriques reals generades per la planta de Cementos Molins Industrial, SL des del 2010 i fins l’actualitat, per tal de valorar el compliment dels límits d’emissió marcats en l’autorització ambiental i la seva evolució i que informi a l’Ajuntament sobre l’existència d’informes, estudis o modelitzacions que avaluïn si l’increment de les tones autoritzades de PFU triturats fins a les 20.000 t/n tindrà algun efecte significatiu sobre les emissions atmosfèriques de la planta.

En aplicació del principi de precaució, l’Ajuntament demana que es posposi la resolució definitiva d’aquest canvi no substancial fins a poder disposar de la documentació i es pugui verificar que el canvi no genera efectes notoris en relació a les emissions.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here