El Pavelló Municipal “Juan Carlos Navarro” de Sant Feliu de Llobregat acollirà, el dimecres 26 d’octubre, les finals de la Supercopa de Catalunya Femenina i Masculina d’Handbol 2016, competició organitzada, per l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, el Club Handbol Sant Llorenç-Sant Feliu i la Federació Catalana d’Handbol, dins dels actes de Sant Feliu de Llobregat Ciutat HandboliCat 2016

A les 17.15 hores, el KH-7 BM Granollers i l’Handbol Amposta disputaran la final de la Supercopa de Catalunya d’Handbol Femenina. 

Les vallesanes aconsegueixen el seu lloc a la final com a únic equip català representant de la Divisió d’Honor Femenina, mentre que les de la capital del Montsià disputaran la Supercopa després de proclamar-se campiones de la Copa Catalana Sènior Femenina “Gonzalo Usero”.

FC Barcelona Lassa i Fraikin BM Granollers final masculina

Per la seva part, la final de la Supercopa de Catalunya d’Handbol Masculina començarà a les 21.00 hores i enfrontarà al FC Barcelona Lassa i al Fraikin BM Granollers.

Els blaugranes van superar a la semifinal al Club Handbol Sant Esteve Sesrovires per un clar 19 a 41. Mentre que el conjunt vallesà arriba a la final després de superar, a les semifinals, a l’Handbol Bordils per 23 a 32.

Per tots aquells que no es puguin apropar al Pavelló Municipal “Juan Carlos Navarro” de Sant Feliu de Llobregat, totes dues finals seran retransmeses en directe per Esport3 de Televisió de Catalunya.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here