D’avui fins a l’1 de novembre torna la ruta de referència del Baix Llobregat, organitzada per l’AGT amb el suport de l’Ajuntament del Prat

68.000 tapes de Pota Blava més tard, l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT) torna a la carretera gastronòmica amb una de les seves activitats de referència: el QuintoTapa Pota Blava que, en l’edició del 2015, va aconseguir consolidar-se com la ruta de tapes amb producte de proximitat més important del Baix Llobregat i la perifèria de Barcelona.

Aquesta 8a edició del QuintoTapa continúa tenint com a producte estrella el gall de Pota Blava pratenc, el primer pollastre amb Indicació Geogràfica Protegida, al que des de fa poc fa companyía el Gall Negre del Penedès.

A la cassola amb un toc gourmet i més premis

Com ve passant en les últimes edicions, des de l’AGT es vol apostar per la qualitat gastronòmica. El Pota Blava és un producte que cal saber cuinar per treure-li tot el seu potencial. Per aquest motiu, els 28 restauradors participants tornen a disposar d’un assessorament gastronòmic per part de diversos xefs col·laboradors de l’entitat. 

A més, continua la proposta de la tapa Pota Blava (de 3,5 €) i la tapa de la casa (de 2,5 €) amb un Quinto Moritz i els tapaports plens de segells dels restauradors participants, que podran optar a un munt de premis.

El QuintoTapa no només prioritza el fet de passar-s’ho bé, conèixer la gastronomia del Prat, sinó que, a més, teniu l’oportunitat de visitar un entorn urbà envoltat de platges, pinedes, el delta del Llobregat i un Parc Agrari del Baix Llobregat de 2700 hectàrees, on els Pota Blava tenen la seu de la seva república particular.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here