Del l’11 al 20 de novembre Molins de Rei es convertirà en la capital de la por, amb una nova edició del Festival de Cinema de Terror, que enguany amplia dates i incorpora interessants i sucoses novetats. Aquesta 35ª edició del Festival recuperarà The Fly de Cronenberg en el 30è aniversari del film, i tindrà com a leitmotiv les mutacions

L’any 1973, el cineclub de Molins de Rei, rumiant com poder aconseguir ingressos extres per mirar de redreçar la seva malmesa economia, es va treure de la màniga una proposta absolutament trencadora que, encara avui, més de quaranta anys més tard, continua vigent i amb un èxit més que remarcable.

Axí va néixer la primera marató de cinema de terror de la península ibèrica. Els primers dos anys es tractava de 16 hores seguides de cinema de gènere, que a partir de la tercera edició ja van passar a ser les clàssiques 12 Hores de Cinema de Terror de Molins de Rei. Les quals han anat evolucionant des d’aleshores fins ara, en el Festival tal i com el coneixem avui en dia.

Algunes de les novetats destacades d’aquesta 35ª edició seran:

– Projecció pensada per a persones amb deficiències visuals i auditives. Amb àudio descripcions, subtitulació i càpsules d’olor, per tal que sigui accessible a tothom. Projecció del curt Xmile, de Miguel Ángel Font Bisier, diumenge 13 de novembre.

– Premier europea de La Madriguera, de Kurro González, per inaugurar el Festival, el divendres 11 de novembre.

-The Neon Demon, la darrera pel·lícula de Nicolas Winding Refn, com a pel·lícula de cloenda, divendres 18.

– Publicació del llibre “Puede ser contagioso, las mutaciones en el cine de género” dedicat a les mutacions en el cinema de gènere, coordinat per Albert Galera.

– Sessió de curts infantils de por, després del gran èxit de la primera edició, dissabte 12 de novembre torna la sessió per a nens i nenes de 6 a 8 i de 9 a 12 anys. Servirà per recollir fons per l’associació Gueopic, que treballa per les persones amb autisme i problemes comunicatius.

A més us recordem que un any més, el Festival ha arribat a un acord amb Renfe perquè totes les persones que assisteixin en tren al Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei, entre l’11 i el 20 de novembre, tinguin un 30% de descompte en els bitllets.

L’oferta és vàlida per a tots els trens rodalies, AVE i Llarga Distància en trajectes de recorregut nacional per a viatges d’anada o anada i tornada. L’oferta s’aplica presentant aquest document imprès (http://www.molinsfilmfestival.com/wp-content/uploads/2016/09/TES_2016_01848.pdf) en qualsevol punt de venda de Renfe.

Paral·lelament, tots aquells que presentin un bitllet de Renfe del dia en curs a la guixeta del Festival entre el 14 i el 18 de novembre tindran una entrada gratis per el mateix dia.

A la pàgina web del Molins Film Festival hi trobareu la cartellera complerta i tota la informació necessària: http://www.molinsfilmfestival.com/ca

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here