El Palau Municipal d’Esports Juan Carlos Navarro acollirà aquest dimecres, 26 d’octubre, les finals de la Supercopa de Catalunya d’Handbol, tant femenina com masculina

A la final femenina, que es disputarà a les 17.15 h, s’enfrontaran el KH-7 BM Granollers i el CH Amposta “LAGRAMA”. Pel que fa a la final masculina, que tindrà lloc a les 21 h, competiran el FC Barcelona Lassa i el Fraikin BM Granollers. 

Precisament, aquest dilluns 24 d’octubre, s’han presentat en roda de premsa al Saló de Plens de l’Ajuntament els partits de les finals de la que és la festa per excel·lència de l’handbol català, esdeveniment esportiu que enguany se celebra a Sant Feliu coincidint amb l’Any Handbolicat de la ciutat, així com amb el 75è aniversari de la Federació Catalana d’Handbol i el 40è aniversari del Club Handbol Sant Llorenç. Els partits seran retransmesos en directe per Televisió de Catalunya.

A l’acte han assistit el president del Club Handbol Sant Llorenç de Sant Feliu, Gabriel Hernández; el president de la Federació Catalana d’Handbol, Tomàs Moral; la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Sant Feliu, Lourdes Borrell, i l’alcalde de la ciutat, Jordi San José. També han estat presents entrenadors i jugadors dels quatre equips d’handbol que lluitaran per guanyar la Supercopa catalana. 

El president del CH Sant Llorenç, Gabriel Hernández, ha assegurat que és “tot un orgull i un plaer acollir la Supercopa d’Handbol”, en tant que és un dels actes que culmina la designació de Sant Feliu com a Ciutat Handbolicat. En aquest sentit, ha afegit que l’objectiu del Club és “ajudar l’handbol a desenvolupar-se i fer que sigui un esport de referència”. 

Per la seva banda, el president de la Federació Catalana d’Handbol, Tomás Moral, ha felicitat els quatre equips que participaran en les finals i ha destacat “la magnífica feina que està desenvolupant el CH Sant Llorenç” per magnificar l’handbol. 

La regidora d’Esports, Lourdes Borrell, ha subratllat que “ha estat un orgull poder ser Ciutat Handbolicat durant el 2016”, i alhora ha lloat la participació i implicació del CH Sant Llorenç per fer-ho possible.

Sobre l’entitat local, ha destacat l’important creixement que ha experimentat en els darrers anys (aquesta temporada compta amb més de 270 jugadors i jugadores), i ha aplaudit el fet que enguany el club hagi posat en marxa una secció perquè els nois i noies amb discapacitats puguin practicar l’handbol. 

L’alcalde de la ciutat, Jordi San José, ha assegurat que “és un compromís de ciutat, i de tots els grups polítics” donar suport a l’handbol, i en especial a la designació de Sant Feliu com a Ciutat Handbolicat. En aquest sentit, ha garantit “la màxima col·laboració i implicació de l’Ajuntament” per donar suport i difusió a l’handbol.  

Trobada de mini handbol i presentació dels equips de la temporada

Precisament, en el marc de les activitats que acull Sant Feliu com a Ciutat Handbolicat, el diumenge passat, 23 d’octubre, es va celebrar una trobada de mini handbol que va incloure diverses activitats entre les 9 i les 19 h, tant al Pavelló Andrey Xepkin com al Camp de Futbol de Les Grases. 

D’altra banda, un dia abans, el dissabte 22, el Club d’Hanbol Sant Llorenç va fer l’acte formal de presentació dels equips per a la temporada 2016-2017. L’entitat té actualment més de 270 jugadors i jugadores, distribuïts en 22 equips. La principal novetat d’enguany però, és la creació d’un nou equip al club adreçat a persones amb discapacitat psíquica, amb l’objectiu de fer arribar la pràctica de l’handbol a tothom. 

Aquest nou equip s’ha posat en marxa gràcies a la col·laboració de l’entitat Demanoenmano i la Federació Catalana d’Handbol. El nou equip jugarà en una lliga formada per 10 equips de tota la província de Barcelona.  

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here