Ronden els 45 i 55 euros per quilo. El Gremi de Pastisseria de Barcelona preveu que es menjaran 250.000 quilos de panellets artesans
El Gremi de Pastisseria de Barcelona pronostica que les vendes, enguany, de panellets artesans a Catalunya se situarà en els 250.000 quilos, una xifra similar a la de l’any passat.

Els preus també es mantindran estables com els darrers anys i es tornaran a situar entre els 45 i els 55 euros per quilo, al voltant de 80 cèntims per panellet. 

Des del gremi s’adverteix que algunes grans superfícies estan venent paquets de panellets industrials a un preu superior al de la pastisseria, i que, a més, estan elaborats a partir de fècula de patata o substitutius, conservants i colorants en comptes de sucre i ametlla.

El rei “indiscutible” de la diada és el panellet de pinyons, fet amb una massa dolça a base de sucre, ametlla crua mòlta, ou batut a punt de neu i ratlladura de llimona i cobert amb clara d’ou per permetre adherir-hi la capa de pinyons. Tot i això, els panellets d’ametlla, coco o fruita també seran dels més venuts.

Enguany no s’ha posat a la venda cap novetat destacable, però cal dir que els de gust a xocolata o amb xocolata a dins serà un dels reclams. D’altra banda, els panellets de taronja o fruita de la passió també tindran sortida.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here