Superar les 70.000 tapes és un resultat que no s’oloraven ni els més optimistes, segons la propia organització. La ruta de referència de la província de Barcelona, organitzada per AGT (Associació de gastronomia i turisme del Baix Llobregat) amb el suport de l’Ajuntament del Prat, torna a liderar les activitats gastronòmiques basades en el producte de proximitat

Més de 70.000 tapes després, la vuitena edició de la ruta QuintoTapa continua sumant xifres i Pota Blaves a la seva llista de rècord per una ruta que té com a objectiu la promoció del Pota Blava i els productes de temporada del Parc Agrari del Baix Llobregat, aconseguint consolidar la marca d’El Prat de Llobregat com a ciutat gastronòmica que sona amb força a Barcelona. 

La incorporació de la línia 9 del Metro ha estat una via més per arribar al Prat i gaudir de la seva gastronomia i atractius turístics: un bon grapat d’hospitalencs i barcelonins s’han desplaçat en transport públic, incrementant els consumidors provinents de diferents punts del Baix Llobregat i la província de Barcelona.

L’AGT valora també com un èxit la campanya #ElPratRefugiats, que ha col·laborat amb el projecte de refugiats d’El Prat Solidari: per cada tweet que els usuaris pujaven a Twitter amb #ElPratRefugiats, AGT i MORITZ aportaven 1€. S’han recaptat 214 €.

El Pota blava i la Carxofa Prat tornen a la Fira Avícola

La gastronomia tornarà a ser un dels eixos de la 43a Fira Avícola Raça Prat el 16, 17 i 18 de desembre. L’AGT tornarà a organitzar el Fira Tapa Pota blava i Carxofa Prat al Pavelló Gastronòmic més de 800 m2 dedicats a la promoció del producte de proximitat. 

També s’aprofitarà per escollir, en un Show Cooking, la tapa guanyadora del concurs Millor Tapa Gastronòmica del QuintoTapa Pota blava, amb la implicació de l’Escola Hoffman, moment en el que també s’aprofitarà per homenatjar a Mey Hoffman, la prestigiosa xef desapareguda el passat més de maig, a més de continuar amb la ja citada col·laboració amb el projecte per ajudar a les persones refugiades d’El Prat Solidari.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here