El programa ‘Fem xarxa, fem empresa’ preveu accions formatives i tallers
Set ajuntaments del Baix Llobregat Nord han posat en marxa una nova edició del programa “Fem xarxa, fem empresa”, que preveu diverses accions formatives amb la finalitat d’ajudar a les empreses i donar suport a l’emprenedoría.

L’acte d’inauguració de l’edició d’enguany va tenir com a escenari Sant Andreu de la Barca i va comptar amb la participació de representants dels ajuntaments d’Abrera, Collbató, Martorell, Esparreguera, Sant Esteve Sesrovires i Olesa de Montserrat.

L’alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, va subratllar la necessitat de “sumar esforços i treballar coordinadament per fer més potents les empreses de la zona, que juguen un paper fonamental en l’economia del país”.

Llorca va recordar, en el séu paper d’amfitrió, que l’aportació de la comarca del Baix Llobregat al Producte Interior Brut (PIB) de Catalunya és de l’11%, “una prova més de la importància de continuar apostant per la nostra empresa”.

L’objectiu del programa “Fem xarxa, fem empresa” és formar i acompanyar empreses i persones emprenedores, per contribuir a la seva consolidació i creixement.

Amb aquesta finalitat s’han previst cursos de formació per potenciar l’esperit emprenedor, dinamitzar el teixit empresarial i potenciar i reforçar les capacitats de l’empresariat amb sessions de coaching i altres tècniques innovadores.

El programa es completa amb un concurs d’iniciatives empresarials que preveu cinc categories: millor empresa innovadora, millor trajectòria empresarial al sector del comerç, millor trajectòria empresarial en el sector serveis, millor iniciativa empresarial promoguda per col·lectius majors de 45 anys i millor idea jove de negoci adreçada a centres educatius.

Font: Ajuntament de Sant Andreu de la Barca 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here