La consellera de Treball, Afers Socials i Famílies ha visitat la planta de Martorell de la companyia automobilística i s’ha reunit amb la direcció i el comitè d’empresa

La consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, ha destacat avui la importància del conveni col·lectiu signat el passat mes de juny per l’empresa SEAT i el comitè d’empresa en representació dels treballadors/es.
“Aquest conveni és un exemple de les relacions laborals que Catalunya necessita com a país”, ha posat de relleu Dolors Bassa en el decurs d’una visita feta aquest matí a la planta de la companyia automobilística de Martorell.
Després de mantenir reunions amb la direcció de SEAT i el comitè d’empresa, la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies ha subratllat que “el conveni signat reflecteix l’estabilitat laboral dels 14.000 empleats/es, flexibilitat per l’empresa i treballadors/es, així com la competitivitat de la planta de Martorell que, a més, s’erigeix en un hub de coneixement”.

La consellera Bassa ha afegit que “la signatura del conveni és una prova de l’optimisme en la recuperació del sector de l’automòbil” i ha recordat que el conveni, que té una vigència fins l’any 2020, recull augments salarials moderats i, fins i tot, preveu recuperar una paga de beneficis segons els resultats econòmics de SEAT.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here