Malgrat ell no ho considera un càstig per el seu vot negatiu a Rajoy, el cert és que la lectura ha estat que el PSC està començant a pagar haver-se saltat la disciplina de vot imposada pel PSOE. El cert és que un altre dels diputats “desobedients”, Pere Joan Pons, del Partit Socialista de les Balears, serà substitit com a portaveu d’aquesta mateixa comissió, per Eduardo Madina 

La diputada del PSOE Soraya Rodríguez ha estat escollida avui presidenta de la Comisió Mixta per a la Unió Europea, substituint així al molinenc José Zaragoza, que va ocupar aquest càrrec la passada legislatura i a qui el PSOE ha decidit apartar després de que votés “no” a la investidura de Mariano Rajoy.

La Comissió Mixta para la UE s’ha constituit per a escollir el diversos membres de la Mesa, entre ells el càrrecde president que va ocupar Zaragoza la passada legislatura.

Rodríguez ha destacat després de la seva elecció com a presidenta, que la Comissió ha de “rellançar el treball polític” de l’òrgan, en proporció al repte polític que té avui dia la UE i ha anunciat que la primera tasca que duran a terme serà la creació de una subcomissió sobre el Brexit.

 

Font: EFE

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here