El passat cap de setmana es va celebrar la mítica cursa santjustenca que, enguany, va ser més especial per aquest aniversari destacar

120 karts van participar a la 40a cursa de Karts de Coixinets de Sant Just. Van ser 12 karts més que l’edició de l’any passat. Per categories, es van inscriure 27 karts a alevins, 19 a infantils, 10 a fèmines, 7 en categoria mixta, 17 a veterans, 7 a júniors, i 33 en la categoria màster/sènior.

Els guanyadors en la categoria d’alevins van ser Dídac Garcia i Isaac Caballero; en infantil/cadet, Francesc Goula i Jordi Beascoechea; en fèmines, Neus Baldrich i Júlia Viladot; i en categoria mixta, Marta i David Tomás.

Pel que fa als veterans, Alejandro Biescas i Alex Portas van obtenir la primera posició, i en júniors, Marc Beascoechea i Álvaro Parrilla. En sèniors, els vencedors van ser Marc Espín i Albert Parera, i en màsters, revaliden la primera posició Adrià Sandoval i Jan Busquets.

La 40a cursa de Karts de Coixinets de Sant Just va ser una festa. Un dels moments més esperats del cap de setmana va ser la baixada nocturna, on cada kart duia unes llums de colors que il•luminaven el camí; i el sopar, amb una truita gegant.
        Un dels moments més tensos es va produir als boxes, quan un pare i un fill van tenir un incident que va fer patir per l’estat de salut del jove. Per sort, tot va quedar en un ensurt.

Els karts, per tant, van tancar la 40a edició, una cursa que es va poder tirar endavant, en gran part, gràcies a l’ajuda i a la implicació dels voluntaris i voluntàries.

De cara a properes edicions, serà clau el relleu generacional i la implicació de més gent en l’organització de la cursa. El lliurament de premis tindrà lloc el proper 26 de novembre, a les 19h, al Casal de Joves.

Font: Ajuntament de de Sant Just Desvern i Ràdio Municipal