El Pessebre iniciarà nova temporada el proper 3 de desembre i s’allargarà fins al 15 de gener de 2017. Comptarà amb més de 250 voluntaris, veïns i veïnes de Corbera, en un entorn natural de 14.000m2, 700 metres de recorregut i 13 escenes. El Pessebre va rebre prop de 25.000 visitants l’edició anterior, i ha rebut 879.500 visitants en el decurs de les 2.201 representacions organitzades des de l’any 1962

L’associació Amics de Corbera organitza la 55a. edició del seu Pessebre Vivent, el primer Pessebre Vivent de Catalunya, que data des de 1962. Les representacions comencen el proper dissabte 3 de desembre i finalitzen el diumenge 15 de gener. Es realitzaran un total de 49 representacions a la Penya del Corb, a Corbera de Llobregat.

El Pessebre compta amb la participació de més de 250 veïns i veïnes de Corbera que participaran de manera voluntària en l’esdeveniment i es convertiran en les figures protagonistes del pessebre. Cada acte es duu a terme en un circuit de 700 metres, en el qual s’interpretaran un total de 13 escenes, com les de l’anunciació, l’anunci de l’Àngel als pastors, el Naixement a la cova, la vida familiar a Natzaret, escenes d’oficis artesanals i la típica tradició de fer cagar el Tió.

La trajectòria i tarannà del Pessebre ha propiciat que, des dels seus orígens fins a l’actualitat, hagi rebut un total de més de 879.500 visitants durant les més de 2.201 representacions realitzades. L’any passat rebre prop de 25.000 visitants. El pessebre es caracteritza per promoure la cultura i la tradició catalana en un entorn privilegiat, la Penya del Corb, un escenari natural de més de 14.000 m2.

Els diners recaptats es destinaran a la promoció i producció del Pessebre Vivent de l’any vinent, per tal de mantenir les tradicions catalanes a ple foc i esdevenir un clar dinamitzador cultural i social del país.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here