L’esperit del concurs és el de destacar fotogràficament els valors del Parc Natural de la Muntanya de Montserrat en qualsevol dels seus aspectes (flora, fauna, monuments, cultura, natura, territori i paisatge)

El concurs s’estableix en tres categories:

  • General. Paisatge i Muntanya emblemàtica.
  • Parc Natural i Portals de Montserrat. En l’apartat de Parc Natural cal que les fotografies s’identifiquin amb Flora i Fauna i en l’apartat Portals de Montserrat cal que s’identifiquin amb un dels municipis dels Portals de Montserrat: El Bruc, Collbató, Marganell, Monistrol i Montserrat.
  • Creativa. S’accepten tractaments digitals.

Les dotacions dels premis oscilaran entre els 500€ i els 100€ i hi podrà participar qualsevol persona d’àmbit professional o aficionat. Els candidats hauran de presentar les seves fotografies abans del dia 31 de Maig de 2017. El màxim de fotografies admeses per autor serà de tres per categoria.

Les fotografies hauran de ser inèdites, és a dir, no hauran estat mai premiades ni presentades en cap altre concurs i no s’acceptaran fotografies de nius, ni pollets, ni animals engabiats.

El veredicte del jurat es farà públic el 12 de Juliol de 2017 al municipi de Collbató. En les properes convocatòries del Concurs el veredicte tindrà lloc de forma alternativa en els municipis que formen part del Patronat i la inscripció és gratuïta.
Les fotografies presentades seran publicades en una galeria d’imatges dins la web del Patronat de la Muntanya de Montserrat, que està valorant la possibilitat de realitzar una exposició amb una selecció de fotografies presentades al concurs, la qual podrà ser itinerant entre els municipis que la sol·licitin. 

El jurat estarà format per 3 membres de la Comissió Executiva del Patronat de la Muntanya de Montserrat, un membre de l’Agrupació Fotogràfica de Catalunya d’Igualada, un representant de l’Associació de Fotògrafs Professionals del Bages i un representant de l’Associació Fotogràfica de Collbató – Objectivament.

Aquestes són les bases del concurs

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here