La Festa es celebrarà del 25 al 30 de novembre, amb un programa que també preveu una cercavila de gegants, una ballada de sardanes i un correfoc, entre d’altres coses

Del 25 al 30 de novembre Sant Andreu de la Barca tornarà a viure una nova edició de la Festa de Sant Andreu, la festa dedicada al patró de la ciutat i que ens porta un programa ple d’activitats lúdiques i culturals.

En el marc de la Festa de Sant Andreu s’organitza també la Setmana del Medi Ambient i la Prevenció de Residus, que preveu propostes per promoure el reciclatge.

L’alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha recordat que “la Festa de Sant Andreu és la més antiga i arrelada de la ciutat” i la que “recorda els nostres orígens”.

Llorca ha apuntat que “la festa s’ha anat adaptant els darrers anys per donar resposta a les noves necessitats de la societat, així com les noves condicions meteorològiques actuals”.

De la seva banda, el regidor de Cultura, Juan Pablo Beas, també ha remarcat la capacitat que ha tingut la festa per combinar “la recuperació de tradicions i costums i al mateix temps endinsar-nos en nous territoris, propis dels nostres dies”.

El programa d’activitats de la Festa de Sant Andreu començarà el divendres 25 de novembre amb l’inauguració dels Jardins Paco Folgoso, un espai a tocar del Teatre Núria Espert, que rebrà el nom de qui va ser cap de la Brigada de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, que va morir aquest any. Les propostes per aquest primer dia es completa amb l’obra de teatre “Avui no sopem”, amb Jordi Banacolocha, David Bagés, Maife Gil, Susanna Garachana i Mercè Martínez.

Els artistes de pintura ràpida prendran dissabte al matí la plaça Federico García Lorca, on també s’ubicarà la fira d’artesania que organitza ARTpART.

La programació de la Festa de Sant Andreu es completa amb activitats tradicionals, com el correfoc de la Colla de Diables, o la plantada de gegants, que es farà al parc de la Solana.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here