El passat mes de novembre va tancar amb 337.717 demandants d’ocupació considerats desocupats inscrits a les oficines del Servei Públic d’Ocupació a la demarcació de Barcelona, segons el darrer Informe mensual de l’atur registrat als municipis i comarques barcelonines, elaborat per la Diputació de Barcelona. Aquesta xifra és un 0,2% superior (+809) a la de demandants del mes anterior, i un 11,8% inferior (-45.252) a la de demandants del mateix mes de l’any anterior

Per sectors d’activitat, les baixades de l’atur mensual a la indústria i la construcció no atenuen l’increment en el sector serveis, principalment en el subsector turístic, i també entre els aturats que busquen la primera feina. Per sexe, els homes augmenten el nombre d’aturats un 0,5% (1.713), mentre que les dones ho fan en un 0,02% (79).

Les comarques més turístiques, el Barcelonès, el Maresme i el Garraf són les que més pugen el seu nombre d’aturats, mentre que el Baix Llobregat i el Vallès Occidental són les que més baixen en nombres absoluts, tot i que percentualment també destaquen les comarques del Moianès, el Bages i l’Anoia.

Font: DIPUTACIÓ DE BARCELONA 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here