El certamen arriba al quart de segle acumulant una magnífica col·leció de precioses imatges de natura del nostre territori

L’any 1992, l’Agrupació Fotogràfica Prat i el departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de la localitat, van iniciar un concurs de fotografia anual amb l’objectiu d’incrementar la consciència social sobre els valors naturals, culturals i lúdics del delta del Llobregat. El mateix any va néixer el calendari municipal del delta.

Enguany, el Concurs fa vint-i-cinc anys i ha aconseguit amb escreix el seu objectiu, ja que aporta una excel·lent col·lecció d’imatges i està ajudant a consolidar la fotografia de natura com una activitat de lleure cultural que estableix lligams de coneixement i estima amb el territori. Centenars d’imatges després, el delta continua sent una font inesgotable de bellesa, propera i accessible. 

En aquesta edició del concurs s’han presentat 196 fotografies a paper de 49 fotògrafs/es i a la categoria d’Instagram hi han participat un total de 125 imatges més.

Font: Ajuntament del Prat 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here