Cornellà celebra la seva Fira de Santa Llúcia aquest cap de setmana, amb exposicions, actuacions musicals, teatre, corals, nadales, pessebres i un llarg etcètera pensats per gaudir en família i a més, amb un caràcter solidari 

Als voltants de la plaça de l’Església té lloc la cinquena edició de la Fira de Santa Llúcia de Cornellà, amb més de 120 paradetes de productes relacionats amb el Nadal i amb activitats per als infants com una pista de gel, mini camp de futbol, pista de bàsquet i karts.

De la mà de l’entitat Crear Cornellà, la Fira aplega artesans i comerciants de Cornellà que ofereixen un ampli ventall de productes d’artesania, de restauració, nadalencs, de joguines, de flors, d’arbres i de petits ornaments. A més, també s’han instal·lat 15 carpes on estanubicades entitats socials i solidàries de la ciutat.

La Fira vol ser un punt de trobada en el qual la tradició i els valors del Nadal omplin la ciutat d’un ambient festiu i lúdic.

En aquesta ocasió, la Fira amplia els espais i fins i tot d’ha tancat el pas de vehicles a la zona institucional de la carretera d’Esplugues per acollir les diferents activitats programades durant aquests dies. El circuit de la Fira de Santa Llúcia s’articula al voltant de la zona de l’Ajuntament, és a dir, la part superior de la rambla Anselm Clavé, la plaça de l’Església, la plaça de Francesc Macià i la plaça dels Enamorats.

Pista de gel infantil i molt més

Entre les novetats d’aquesta edició destaquen diverses activitats d’oci per als infants, com la instal·lació d’una pista de gel al costat de Can Vallhonrat i un petit camp de futbol, presentat per la UE Cornellà, per fer partits 3×3 entre nens i nenes fins als 12 anys. També es podrà gaudir d’una petita pista de bàsquet a l’espai lúdic del Club Delfos, així com un mini circuit de karts o una mostra de maquetes de ferrocarrils.

La Fira de Santa Llúcia serà també un gran espai lúdic i d’oci on hi haurà un escenari central en el qual es podrà assistir a actuacions musicals i espectacles per a tots els públics. 

Al mateix temps es podrà participar en una ballada de sardanes organitzada pels Amics de la Sardana, que recaptarà fons per a la Marató de TV3.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here