Els Premis Butaca de teatre, que compten amb el suport de la Diputació de Barcelona, ja tenen els seus guanyadors i guanyadores del 2016 per votació popular. La santjustenca Clara Segura es va fer amb el galardó en la categoria d’Actriu Teatral

“Molt soroll per no res” i “Dansa d’agost” van ser els dos espectacles amb més distincions a la gala d’entrega dels guardons, celebrada aquest dilluns a la nit al Teatre Apolo.

El diputat de Cultura, Juanjo Puigcorbé, va assistir a l’acte, juntament amb el director de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), Xavier Díaz, i el director de la SGAE a Catalunya i Balears, Ramon Muntaner.

“Molt soroll per no res” va guanyar en els apartat de musical, vestuari, so i actor de musical, per a David Verdaguer, mentre que “Dansa d’agost” es va emportar els guardons al millor muntatge, millor il·luminació i millor actriu de repartiment, per a Mònica López.

Clara Segura amb “Conillet”

L'actriu Clara Segura
L’actriu Clara Segura
L’obra de teatre “Conillet” parla d’una dona que és mare, treballa nou hores seguides, estima, té ràbia, té por i està molt i molt i molt cansada. És una dona al límit, interpretada per Clara Segura, en un monòleg original de Marta Galán Sala.

Va ser Premi de la Crítica 2015 a la Millor Actriu Principal, i ara s’ha endut el Premi Butaca 2016 a l’Actriu Teatral. Aquests premis no deixen lloc al dubte, l’actriu del Baix Llobregat, Clara Segura, ha dut a terme una de les seves grans actuacions amb aquest paper.

Font: Diputació de Barcelona

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here