La nova programació que organitza l’Ajuntament de Castelldefels mostra un marcat protagonisme femení, amb noms com Martirio, Concha Velasco o Maika Makovski • També comptarà amb l’actuació de l’emblemàtic cantautor Paco Ibáñez • La proposta municipal aposta a més pel compromís i la vocació de fer ciutat potenciant les companyies locals

Comença una nova temporada per a les arts escèniques a Castelldefels. Amb el nou any, arriba una programació estable de teatre i música que promet intensitat i emoció, així com el compromís i la vocació de fer ciutat potenciant les companyies locals.

“Al Plaza, els propers sis mesos, veurem moltes novetats. Hem anat a buscar la implicació de les entitats de teatre local, i organitzarem, juntament amb elles, un cicle de teatre amateur, que ens permet posar en valor la feina que es fa també des d’un nivell local”, explica el regidor de Cultura, Festes i Participació Ciutadana, Jordi Maresma.

El Teatre Plaza acollirà, de gener a juny, una gran varietat d’espectacles amb un marcat protagonisme femení, destacant noms com Concha Velasco amb l’espectacle Reina Juana, o els concerts de Martirio, que repassarà els seus 30 anys de carrera, i de Maika Makovski, acompanyada pel Brossa Quartet.

“A part d’això, hem recuperat la connexió que teníem amb el festival BarnaSants, i Castelldefels en serà una seu. La primera mostra serà el concert de Paco Ibáñez, per exemple. També hem renovat la col·laboració amb el festival Contrabaix. Això permet situar el Teatre Plaza com un referent a nivell comarcal”, afegeix Maresma.

Altres espais com la Sala Margarida Xirgu, el parc de la Muntanyeta o el Castell, es convertiran en escenaris privilegiats al servei de les arts escèniques, per tal de convertir Castelldefels en un referent cultural destacat dins el mapa metropolità.

El que ja coneixem…

Ja es coneix un avanç dels espectacles que formaran part de la programació estable d’arts escèniques 2017 que organitza l’Ajuntament de Castelldefels. El Teatre Plaza i la Sala Margarida Xirgu de la biblioteca acolliran, del gener al juny, una dotzena d’espectacles de teatre (infantil i per a adults) i música, als quals s’afegeixen tres concerts estivals als Jardins del Castell. La venda d’entrades ja està en marxa. 

Entre els espectacles que formen part de la programació figuren noms femenins de renom, com els de Martirio, acabada de nomenar Premi Nacional de Músiques Actuals pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esports, que repassarà 30 anys de carrera (24 de març); Concha Velasco, que torna a la nostra ciutat, ara amb la seva “Reina Juana” (24 de febrer); o Maika Makovski, que presentarà un atractiu concert acompanyada pel Brossa Quartet (26 de maig). 

El Teatre Plaza també comptarà el proper 18 de febrer (21h) amb l’actuació de l’emblemàtic Paco Ibáñez. Un concert on l’artista transmetrà la universalitat del missatge dels més grans poetes de la llengua castellana des del segle XIII fins al XXI.

Font: Ajuntament de Castelldefels (elCastell) 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here