Les activitats, que se celebraran el 29 de gener, es desenvoluparan dins el Parc Natural de Garraf, entre els municipis de Gavà i Begues

La Unió Muntanyenca Eramprunyà (UME) de Gavà organitza el seu V Canicròs i la Mitja Marató de Muntanya de l’Eramprunyà. El Canicròs, que aquest any puntua puntua en el 7è premi FEEC Canicròs i a l’AEM CANICROSS CHALLENGE, una disciplina esportiva que consisteix en córrer lligat a un gos. 

El gos utilitza un arnés de tir i ajuda al corredor estirant d’ell mitjançant una línia de tir amortidor que els uneix. El circuit compta amb un circuit de 7,2 km i 266 metres de desnivell acumulat aproximadament, es desenvolupa per pistes i corriols de la zona forestal de Gavà i pretén donar a conèixer un paratge proper a la ciutat que sovint és del tot desconegut.

La sortida es realitza des de l’Ajuntament de Gavà. Tot seguit es passa pel peu del Calamot, es travessa el pla de Queralt i es retorna a la ciutat travessant la Vall de la Sentiu i una última pujada per la serra de Queralt. Recordem que és obligatòria la vacunació per tetravalent, ràbia i tos de les gosseres. I també és obligatori el mosquetó de seguretat.

La Mitja Marató comptarà amb 23 quilòmetres de distància i un desnivellde 1200 metres i es desenvoluparà dins el Parc Natural de Garraf, entre els municipis de Gavà i Begues. El recorregut permet gaudir d’unes vistes espectaculars de tot el Delta del Llobregat i part del Massís del Garraf. Enguany repeteixen el recorregut júnior per als corredors d’entre 18 i 21 anys. Es tracta d’una variant del recorregut de 16.65km amb un desnivell de +818 metres.
Per a més informació podeu contactar amb la Unió Muntanyenca Eramprunyà (UME) a la Rambla Lluch, 4, al telèfon 936620124 o a través del seu web www.umegava.org. Els seus correus electrònics són aquests: canicrosseramprunya.blogspot.com, canicrosseramprunya@gmail.com 

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers) 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here