La programació inclou 18 espectacles, 12 dels quals són per al públic familiar

Avui diumenge 15 de gener s’inicia la nova Temporada d’Arts Escèniques i Música a Sant Boi. La principal novetat d’aquesta edició és la consolidació d’una programació als diversos casals de la ciutat adreçada al públic familiar que conviurà amb la resta d’espectacles teatrals i musicals.

Pel que fa als espectacles teatrals, la temporada té plats forts com “L’electe” (22 de gener), una comèdia dramàtica sobre els efectes de la política i les teràpies psiquiàtriques, amb els actors Ramon Madaula i Roger Coma sota la direcció de Jordi Casanovas, o “La pipa de la pau” (2 d’abril), una comèdia sobre la solitud de les dones a la vellesa, amb Amparo Moreno com a actriu protagonista.

Dels 18 espectacles previstos en total, n’hi ha una dotzena dedicats al públic familiar. El primer, “Els tres porquets es caguen de por”, de la companyia Samfaina de colors, tindrà lloc aquest diumenge, a les 12 hores, a Can Massallera. Com a novetat, aquest apartat incorpora dos espectacles destinats als nadons, “Marieta, Marieta” (29 de gener) i “Pintamúsica” (5 de març-). La programació familiar acabrà amb “Òpera for kids” (21 de maig), que vol donar a conèixer de manera divertida aquest gènere musical.

En aquesta ocasió l’adaptació de “La fortuna de Sílvia” (12 de febrer), obra clàssica de Josep Maria de Segarra interpretada per l’actriu Laura Conejero, serà la peça de producció pròpia entre Teatres en Xarxa i el Teatre Nacional de Catalunya.

Pel que fa al capítol musical, estan previstos dos espectacles de factura local. “De Catalunya a l’Havana” (3 de juny), amb l’orquestra de cambra A 4 cordes, i la interpretació de l’òpera barroca “Dido i Aeneas”, de Henry Pourcell, a càrrec de la Coral Renaixença, que tancarà el cicle el dia 2 de juliol.

Més informació: Culturasantboi.cat

Font: Ajuntament de Sant Boi 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here