El Barnasants Cançó d’Autor té amb l’objectiu de donar impuls a la cançó d’autor, d’encarnar l’esperit i els valors que representava el moviment de la nova cançó

Castelldefels ha recuperat aquest any la connexió amb l’emblemàtic Festival BarnaSants i serà una de les seves seus. “L’objectiu és doble, continuar portant a Castelldefels una programació musical de qualitat i reforçar el paper del Teatre Plaza com a referent comarcal”, afirma el regidor de Cultura, Festes i Participació Ciutadana, Jordi Maresma, que va participar a la presentació del festival el passat 18 de gener a l’Antiga Fàbrica Damm.

Fruït d’aquesta col·laboració, el Teatre Plaza acollirà les actuacions de Paco Ibáñez (el proper 18 de febrer), de Toti Soler i Joan Massotkleiner (10 de març) i Martirio ( 24 de març).

El Festival BarnaSants va néixer al 1996 (amb les cotxeres de Sants com a epicentre, d’aquí el seu nom) amb l’objectiu de donar impuls a la cançó d’autor, d’encarnar l’esperit i els valors que representava el moviment de la nova cançó, de fer-la conèixer a les generacions més joves de manera en que constituís un pont de comunicació amb les generacions anteriors i fomentar-ne la transmissió i l’escolta.

Font: Ajuntament de Castelldefels (elCastell) 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here