La presència en aquesta agrupació de municipis potencia la innovació a la ciutat

Sant Boi ha entrat a formar part del nou consell rector de la Red Innpulso . Aquesta xarxa de municipis aplega localitats reconegudes pel Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat amb el distintiu “Ciudad de la Ciencia i la Innovación” per l’esforç i el compromís en matèria d’I+D+I (investigació, desenvolupament i innovació).

El passat dimarts, dia 17 de gener, es vacelebrar  una reunió del ple de la Red Innpulso al saló d’actes del Ministeri, a Madrid. S’hi va escollir i constituïr el nou consell rector. Els nous membres escollits mitjançant una votació van ser Sant Boi, Terrassa i Alcoi, juntament amb Ermua que ja en formava part. També hi continuaran Santander i Los Santos de Maimona.

La presència en aquesta xarxa és una plataforma estratègica per potenciar la innovació a les ciutats i un fòrum de contacte permanent de recursos i informació amb altres municipis.

L’alcaldessa, Lluïsa Moret, va defensar en diferents ocasions la innovació com “un instrument imprescindible per millorar els serveis públics i fer progressar les ciutats”.

Sant Boi, membre des de 2010

L’Ajuntament de Sant Boi forma part de la Xarxa Innpulso des de la seva creació l’any 2010. El Govern central atorga i renova periòdicament aquest segell que premia l’esforç i el compromís en matèria d’I+D+i. En l’actualitat en són membres 62 municipis (9 de Catalunya).

Font: Ajuntament de Sant Boi de Llobregat 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here