Una nova web, espais de benvinguda i un canvi d’ubicació dels tastos i maridatges són algunes de les novetats que l’organització incorpora en aquesta edició per acostar la informació de la Fira de la Candelera i millorar la qualitat de l’esdeveniment i l’experiència dels visitants que s’acosten a Molins de Rei durant el primer cap de setmana de febrer. Engany, també es consolida el compromís de l’organització per la sostenibilitat amb l’ampliació de la zona de promoció dels vehicles elèctrics, que duplica l’espai de l’any anterior

Molins de Rei es prepara per l’edició de la 166ª Fira de la Candelera. El divendres 27 de gener, l’actor, director de cine i guionista basc establert a Molins de Rei, Karra Elejalde, protagonitzarà el pregó i donarà el tret de sortida a les activitats programades al voltant de la Fira. Durant el cap de setmana del 3, 4 i 5 de febrer, més de 900 expositors oferiran els seus productes i serveis als visitants.

El gruix de novetats d’aquesta edició van enfocades a continuar millorant la qualitat de l’esdeveniment i l’atenció als visitants. En aquest sentit, la nova pàgina web de la Fira de la Candelera incorpora noves seccions i més i millors continguts, és accessible des de qualsevol dispositiu mòbil, permet disposar d’estadístiques en profunditat i potencia l’ús de les xarxes socials. A més, els visitants que es descarreguin l’APP podran accedir de forma ràpida i eficaç a la informació de la Fira i rebre informació de qualsevol novetat gràcies al sistema d’alertes push.

Paral•lelament, amb els Espais de benvinguda al visitant es reforçarà l’atenció a les persones que s’acostin a la Fira de la Candelera i s’afegeixen als punts d’informació tradicional. Aquests espais informatius s’ubicaran en els principals accessos al recinte firal, al passeig de Pi i Margall, cantonada amb l’avinguda de Barcelona i al passeig del Terraplè, cantonada amb el carrer de Jacint Verdaguer.

Pel què fa a la sostenibilitat, es consolida la zona de promoció dels vehicles elèctric en el marc de la Fira de l’Automòbil. La bona acollida de la iniciativa en l’edició anterior ha permès duplicar l’espai destinat enguany a aquest tipus de vehicles.

A més, per primera vegada, la Fira de la Candelera fa un reconeixement a altres fires que també destaquen per la seva bona acollida entre els visitants i les convida amb la finalitat de crear sinèrgies. Aquest primer reconeixement serà per a la Fira del ‘Avet d’Espinelves, que disposarà d’un estand informatiu en el marc de la Fira de la Natura.

També hi ha novetats en els tastos i els maridatges, l’organització ha apostat per millorar l’experiència gastronòmica dels participants traslladant-los a La Gòtica. El canvi d’escenari permetrà donar cabuda a més persones i millorar-ne la comoditat i, al mateix temps, posar en valor el Palau dels Requesens.

La Fira Kids, els Tastets Musicals, la incorporació del Barcelona Beer Festival en el tast de cerveses artesanes, la selecció de formatges a càrrec de la Fira de Sant Ermengol de la Seu d’Urgell, concerts i activitats solidaries o l’ampliació de la zona d’aparcament complementen les principals novetats d’aquesta edició.

Durant la roda de premsa de presentació de la 166ª Fira de la Candelera, l’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, va destacar que “la Fira de la Candelera és una mostra de l’esperit emprenedor de la gent de Molins de Rei, que amb un gran esforç l’ha convertit en una de les fires més importants del País”. A més, Casals va voler subratllar que “partint dels orígens agrícoles, la Fira ha anat afegint sectors i creixent en qualitat, però sense perdre mai l’essència”.

De la seva banda, el primer tinent d’alcalde, Xavi Paz, va assenyalar que “després de 166 edicions els molinencs continuem apostant per la Fira que és sinònim de moviment, creixement i vitalitat de la vila”. Paz també va destacar que “la Fira és ben viva perquè any rere any la Fira ha anat evolucionant de la mateixa manera que ho ha fet Molins de Rei i la societat”.

Finalment el regidor de Fira, Ramon Sànchez, va destacar “l’adaptació de la Fira als nous temps i l’ampliació de l’oferta que engloba des del camp al coneixement”.

Entre el 24 de gener i el 13 de febrer, Molins de Rei serà l’escenari de prop de 90 activitats programades al voltant de la Fira de la Candelera, que tindrà lloc els dies 3, 4 i 5 de febrer. Es pot consultar tota la informació a www.candelera.cat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here