El proper dissabte 28 de gener, a les 20.30h, el Centre Cívic Mas Lluí de Sant Feliu de Llobregat acull l’estrena del cicle LluíRL’art, un espai per donar a conèixer la producció escènica de petit format de la comarca. El cicle, que cada mes oferirà una proposta de teatre, música o màgia, està organitzat pel Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat i l’Ajuntament de Sant Feliu

El cicle s’inaugura amb l’obra “Con maleta de cartón”, del Grup flamenco Amor al Arte de Sant Esteve de Sesrovires. La proposta combina una composició de ball, flamenc i teatre i vol recordar el 78è aniversari de l’entrada de les tropes franquistes a la comarca (23-26 de gener de 1939). 

El fil conductor és el recorregut pel segle XX a través de la vida i els records d’una iaia, la Carmelilla, que en la postguerra ha d’emigrar del seu poble natal de Sevilla a la província de Barcelona, on formarà una nova vida. 

L’obra està basada en testimonis reals que recullen les anècdotes i situacions, com l’arribada del tren “El Sevillano” i les llargues hores a les fàbriques tèxtils dels anys 60.

D’altra banda, el mateix dissabte s’inaugura l’exposició “Tothom al carrer. La lluita antifranquista al Baix Llobregat”, que romandrà oberta fins al 10 de febrer, de dilluns a divendres, de 18 a 20 h, a la Sala Polivalent del Centre Cívic Mas Lluí.

Font: Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here